OVER ONS

LILA! is opgericht om ervoor te zorgen dat jij elke dag een perfecte haardag hebt! Wij geloven dat onze haaraccessoires elke outfit een unieke uitstraling geven, ze zijn de perfecte finishing touch! Wij ontwerpen kleurrijke en duurzame haaraccessoires voor elk haartype. Bij de productie van onze haarclips laten we plastic links liggen. We ontwerpen onze vrolijke haarclips met één doel voor ogen: dat ze zo lang mogelijk meegaan zonder te breken!
Neem een kijkje in onze kleurrijke collectie en bekijk welke haarclip, haarband of scrunchie het beste bij jou past!

DUURZAAMHEID

🥕 Groeipapier dat gaat bloeien:

Bij een bestelling krijg je een kaartje waarin wortelzaadjes zitten. Plant ons kaartje in de grond en er zullen wortels gaan groeien.

♻️ Recyclevriendelijke dozen:

Onze verzenddozen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal.

🌱Duurzame materialen:

Plastic laten wij links liggen bij de productie van onze producten. Voor de productie van onze haarclips gebruiken wij acetaat, een biologisch afbreekbaar materiaal. Verder worden een aantal van onze scrunchies gemaakt van katoenrestanten die anders weggegooid zouden worden.

💪🏼Sterke materialen:

Onze materialen zijn van de beste kwaliteit zodat jij lang kan doen met onze producten en deze niet hoeft te vervangen.

FOUNDER & DESIGNER

Hi, mijn naam is Suus en in de zomer van 2022 ben ik gestart met lila. Toen ik in mijn eentje in valencia was kwam ik een winkel tegen dat alleen maar haarclips verkocht en ik dacht wauw! Een eigen onderneming wilde ik al heel lang en op dat moment ontstond bij mij een idee. Dezelfde avond ben ik op onderzoek uit gegaan en dezelfde maand kreeg ik de eerste samples toegestuurd. Daarna begon het lila avontuur en ondertussen zijn er al heel veel blije klanten en nu worden de haarclips verkocht in diverse winkels, iets waarvan ik een tijd geleden alleen maar van kon dromen!
Veel liefs,

Suus